HAAK columns op website

Na een lange periode van niet publiceren (bijna een jaar!) is het niet zo dat ik stil heb gestaan op het gebied van materialen voor de hengelsport. Op de hogeschool gebruik ik nog steeds veel voorbeelden uit de dagelijkse (vis)praktijk. Daarnaast geef ik bijvoorbeeld ook een demonstratieproef om de stijfheid (E-modulus) van vislijn te laten bepalen door de eerstejaars studenten. Hier ga ik nog wel een video van maken.

Voor de komende paar weken ga ik de columns die ik in de kwartaalglossy HAAK van Groot Rotterdam heb gepubliceerd (oplage: 13.000!), inmiddels al 8 stuks, op dit blog zetten in chronologische volgorde. Je kunt rechts naast de berichten op de categorie “HAAK column” klikken om ze achter elkaar te zien. Veel plezier! Voor vragen graag mailen naar: info@vismaterialen.nl

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.